Selmas Style for you
Styling inför försäljning av bostad

Homestyling

Lyft fram bostadens potential

Ska du sälja din bostad? Jag hjälper dig styla din bostad inför försäljning och på så sätt hjälpa dig visa bostadens fulla potential.

När din bostad ska säljas kommer köpare med olika inredningsintresse för att titta. För att så många som möjligt ska vilja köpa din bostad behöver vi anpassa bostaden så att den blir tilltalande för den stora massan.

Jag kan hjälpa till med allt från att förändra ditt hem med den inredning du redan har till att inreda en helt tom bostad. Av mig kan du hyra allt från textilier till möbler, belysning, konst och växter under en kortare tid för visningar och fotografering.

Olika alternativ av homestyling

– Homestyling LITEN

Jag stylar ditt hem i huvudsak med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer.

Pris från 2.500kr beroende på objektet.

– Homestyling MELLAN

   Jag stylar ditt hem med inredningsdetaljer från mitt lager så att du kan känna dig säker på att ditt hem kommer att ha modern inredning som kommer att tilltala en stor grupp av eventuella köpare. Det kan t.ex. vara handdukar, kuddar, överkast, tavlor, inredningsdetaljer, växter, porslin m.m.

Pris på förfrågan och lämnas efter första möte.

– Homestyling STOR

Homestyling STOR är samma som homestyling MELLAN,  förutom att jag kompletterar ditt hem med mindre möbler som t.ex. stolar, bord, mattor, barnmöbler m.m.

Pris på förfrågan och lämnas efter första möte

– Gör det själv

 Efter att jag har besökt dig i ditt hem ger jag tips och råd på vad du kan göra själv inför fotografering och visning av din bostad.

 Pris från 750kr

– Homestaging

Har du redan flyttat ut och lämnat din bostad helt tom? Ingen fara, jag löser det. Jag inreder din tomma bostad med allt som behövs för att skapa rätt miljö och atmosfär. Jag stylar ditt hem med möbler och accessoarer som du hyr av mig under en begränsad period. Hyrestiden är ca 30 dagar (kan förlängas)

Pris på förfrågan och lämnas efter första möte.

Kontakta oss idag!